آدم ربایی

۳۰ مرداد , ۱۴۰۰

آدم ربائی از جرائم بسیار خطرناکی است که مجازات سنگینی دارد . قربانیان اینگونه پرونده ها لازم است وکیلی ماهر و با تجربه را در کنار خود داشته باشند مجازات ادم ربائی برابر ماده 621 قانون مجازات اسلامی تا 15 سال تعیین گردیده و در این نوع پرونده حضور وکیل ادم ربایی جهت طرفین الزامیست .
مشاوره حقوقی رایگان زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی هفت روز هفته و ۲۴ ساعته پاسخگوی شما عزیزان هستیم!

ما حوصله شما را داریم !
سوالات حقوقی خود را از ما بپرسید .
۱۲۱ ۶۱ ۶۱ ۰۹۱۲

آدرس دفتر وکالت ما میدان فردوسی نرسیده به استاد نجات اللهی کوچه نیائی پلاک 7 ممیز یک
جهت اخذ نتیجه دقیقتر بهتر است ابتدا تصویر اسناد و مدارک خود را به تلگرام فوق ارسال فرموده تا فورا راهکار نهائی مشکلات حقوقی تان را ارائه نمائیم.

وکیل ادم ربائی بر اساس ماده 621قانون مجازات اسلامی مجازات ادم ربائی 09126161121
وکیل ادم ربائی بر اساس ماده 621قانون مجازات اسلامی مجازات ادم ربائی 09126161121

ما با حق الوکاله بسیار پائین و ارزان زمینه دسترسی آسان و راحت تمامی شهروندان به وکیل و خدمات حقوقی رافراهم آورده ایم.
دریافت هزینه وکیل پایه یک دادگستری بصورت اقساط ماهیانه بسیار ارزان متناسب با توان مالی شما خدمت ما به شماست .
ضمنا مشاوره آنلاین ، تلفنی و حضوری ما رایگان و جزء خدمات عام المنفعه ما بوده و هزینه ای بابت آن از شما دریافت نمیگردد.
ما بصورت تضمینی پرونده های شما را پذیرفته و پذیرش وکالت ما بصورت تضمین شده میباشد و در صورت عدم موفقیت در پرونده حق الوکاله شما استرداد میگردد.
وکالت در انواع پرونده های کیفری ، حقوقی ، خانوادگی، دیوان عالی کشور ، دیوان عدالت اداری و……با سابقه فراوان و تجربه وکالت در انبوه از پرونده ها …..
وکیل ماهر با تجارب  و تخصص فراوان با همکاری گروهی ازبهترین وکلای کشور و قضات بازنشسته دادگستری  بهترین گزینه انتخاب وکیل شما در حل مشکلات حقوقی تان خواهد بود.
وکالت تضمینی با خدمات رایگان و ضمانت قرارداد کتبی

وکیل ادم ربائی بر اساس ماده 621قانون مجازات اسلامی مجازات ادم ربائی 09126161121
وکیل ادم ربائی بر اساس ماده 621قانون مجازات اسلامی مجازات ادم ربائی 09126161121

آدم ربایی
آدم ربائی از جهت لغوی : انتقال یک شخص بدون رضایت او از محلی به محل دیگر به وسیله زور ، تهدید یا فریفتن است.
آدم ربایی به معنی سلب آزادی تن است.
آزادی تن چنین تعریف شده است : آزادی بدنی هر فردی بطوری که بتواند از هر نقطه کشور به نقطه دیگر آن مسافرت نموده یا نقل مکان دهد یا از کشور خود خارج شده و به آن مراجعت نماید و از توقیف بدون جهت محفوظ و مصون باشد . نتیجه این آزادی ، لغو بردگی و شبه بردگی ، لغو بیگاری ، منع توقیف و حبس بدون مجوز اشخاص است . بنابراین آدم ربایی به معنای سلب آزادی شخص دیگری بدون رضایت او و با قصد نامشروع از راه جابجایی از محلی به محل دیگر می باشد .
برای تحقق جرم آدم ربایی وجود ارکان و عناصر قانونی ، مادی و معنوی لازم و ضروری می باشد که در این بخش به ذکر و تشریح آن می پردازیم :

عنصر قانونی:
مطابق با ماده ۶۲۱ از قانون مجازات اسلامی ( بخش تعزیرات )  :
” هر کس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگر به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگری شخصی یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند یه به حبس از ۵ تا ۱۵ سال محکوم خواهد شد . در صورتی که سن مجنی علیه کمتر از ۱۵ سال تمام باشد یا ربودن توسط وسائل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود مرتکب به حداکثر مجازات تعیین شده محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرائم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می گردد .
تبصره – مجازات شروع به ربودن ۲ تا ۵ سال است .
مطابق با ماده ۶۳۱ از قانون مجازات اسلامی ( بخش تعزیرات ) :
” هر کس طفلی را که تازه متولد شده است بدزدد یا مخفی کند یا او را به جای طفل دیگری یا متعلق به زن دیگری غیر از مادر طفل قلمداد نماید به ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم خواهد شد و چنانچه احراز شود که طفل مزبور مرده بوده مرتکب به یکصد هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد . “

عنصر مادی :
عمل ربودن افراد به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگری ، عنصر مادی جرم آدم ربائی است . یعنی مثلاً اگر شخصی به هر انگیزه و با حیله و تقلب و یا بدون رضایت او را برباید عنصر مادی جرم آدم ربایی محقق شده است . در ماده ۶۳۱ از قانون مجازات اسلامی عمل ربودن و تعویض کردن اطفال عنصر مادی این جرم تلقی می شود .

عنصر معنوی :
جرم آدم ربایی در صورتی محقق می شود که  علاوه بر عنصر قانونی و مادی ، عنصر روانی و معنوی را دارا باشد یعنی شخص باید سوء نیت و قصد مجرمانه برای ارتکاب جرم داشته باشد در غیر اینصورت جرم فوق محقق نخواهد شد و انگیزه مرتکب جرم در عدم مسئولیت او بی تاثیر خواهد بود و مرتکب با هر انگیزه ای اعم از مطالبه ی وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگر مرتکب آدم ربایی شود مجازات خواهد شد که البته وجود انگیزه شرافتمندانه می تواند یکی از جهات مخففه موضوع ماده ۳۷ از قانون مجازات اسلامی باشد و قاضی دادگاه میزان مجازات را تخفیف دهد .

عواملی که موجب افزایش و تشدید مجازات آدم ربایی می شود :
سن مجنی علیه اگر از کمتر از ۱۵ سال تمام شمسی باشد ، خواه شخص ربوده شده دختر باشد یا پسر و خواه رباینده علم به سن قربانی داشته باشد یا نه .
ربودن با استفاده از وسیله نقلیه انجام شده باشد اعم از اینکه وسیله زمینی ، دریایی یا هوایی باشد و اعم از این که وسیله ربایش موتوری یا غیر موتوری باشد . اما استفاده از حیوانات موجب تشدید مجازات نمی شود . اگر رباینده پس از ربودن فرد ، برای تغییر دادن مکان شخص ربوده شده از وسیله نقلیه استفاده کند مشمول تشدید مجازات نمی شود مگر اینکه این اقدام و ربایش اولیه کاملاً در ادامه یکدیگر باشند مثل اینکه رباینده طفلی را از کنار مدرسه بغل کند و پس از دقایقی سوار بر اتومبیل کرده و بگریزد .
رباینده آسیب جسمی یا حیثیتی به قربانی وارد آورد فرقی نمی کند که آسیب وارد شده به مجنی علیه ناشی از خود عملیات آدم ربایی باشد مانند این که مجنی علیه در مقابل عملیات آدم ربایی مقاومت کند و آسیبی به او برسد یا اینکه آدم ربا به قصد اذیت و آزار مجنی علیه آسیبی به او وارد کند .

معاونت در جرم آدم ربایی

هرگاه کسی با علم و عمد وسایل ارتکاب جرم آدم ربایی و نوزاد ربایی را تهیه کند و یا افراد را به ارتکاب جرم فوق تحریک یا ترغیب یا تهدید یا تطمیع نماید و یا به هر طریق دیگر وقوع جرم را تسهیل کند به استناد ماده ۱۲۶ از قانون مجازات اسلامی معاون در جرم شناخته شده و مجازات معاونت در ارتکاب جرم مطابق با بند ت ماده ۱۲۷ از قانون مجازات اسلامی خواهد بود .

شروع به آدم ربایی

اگر شخصی شروع به جرم آدم ربایی کند یعنی قصد ارتکاب جرم کند و شروع به اجرای آن نماید اما جرم بنا به دلائلی محقق نشود به استناد تبصره ماده ۶۲۱ از قانون مجازات اسلامی ۳ تا ۵ سال حبس تعزیری خواهد بود .

——-
ادم ربایی دلایل اثبات ادم ربائی آزادی مشروط آدمربایی  ادم ربائی مجازات معاونت در جرم ادم ربائی صلاحیت رسیدگی به جرم ادم ربائی تفاوت ادم ربائی و بازداشت غیر قانونی  ادم ربایی ادم دزدی اختطاف مصادیق ادم ربائی روشهای آدم ربائی طرح شکایت ادم ربائی لایحه دفاعیه ادم ربایی  برای ادم ربائی وکیل ادم ربائی با وکالت در پرونده آدم ربائی مشاوره حقوقی رایگان ادم ربائی.

ادم ربایی ماده 621 قانون مجازات اسلامی آدم ربایی  ماده 621 قانون مجازات اسلامی آدم ربایی  ماده 621 قانون مجازات اسلامی آدم ربایی ادم ربایی